BIAR BETUL!! (9 Gambar) Budak lelaki 8 tahun ini berkahwin dengan wanita 61 tahun, namun inilah hasilnya selepas 2 tahun, amat memeranjatkan


$%Seorang budak lelaki bersekolah rendah berumur 8 tahun telah berkahwin dengan seorang nenek yang telah berusia 61 tahun kerana hanya hantu nenek moyangnya yang menyuruh dia berbuat begitu.
Budak lelaki itu, Sanele Masilela, berkahwin dengan wanita yang sebaya dengan neneknya, Helen Shabangu yang sudah berkahwin dan mempunyai 5 anak.

Budak lelaki yang berasal dari Tshwane, Afrika Selatan itu bermimpikan mengenai nenek moyangnya yang sudah mati untuk berkahwin dengan Helen kerana takut mengenai akibat yang menanti mereka jika dia tidak berbuat begitu.

Mereka membayar sebanyak RM1,500 untuk pakaian pengantin dan lebih dari RM3,000 untuk majlis perkahwinannya yang telah diatur kurang dari 2 bulan.

Tetapi selepas berkahwin, Sanele dan Helen tidak tinggal bersama dan menjalani kehidupan normal seperti sebelumnya iaitu seperti orang tidak berkahwin. Sanele meluahkan hasrat untuk berkahwin dengan orang sebayanya apabila dia meningkat dewasa kelak.

Budak%2Blelaki%2B8%2Btahun1.PNG
Budak%2Blelaki%2B8%2Btahun2.jpg
Budak%2Blelaki%2B8%2Btahun3.jpg
Budak%2Blelaki%2B8%2Btahun4.jpg
Budak%2Blelaki%2B8%2Btahun5.jpg
Budak%2Blelaki%2B8%2Btahun6.jpg
Sumber: selebritishiro

No comments:

Post a Comment