PATUTLAH JANGAN BACA KALAU TAKUTRUPARUPANYA INI PUNCA SEBENAR SABRI YUNUS TIBATIBA BERHENTI MELAWAK TAHUN LALU SELEPAS PEMERGIAN ARWAH PAK YUS

Pelakon dan pelawak Sabri Yunus mendedahkan keputusannya untuk berhenti melawak juga dipengaruhi oleh Allahyarham Yus Jambu.
Sabri Yunus merupakan antara juri kepada Raja Lawak musim pertama yang mana Yus Jambu telah menjadi juara di dalam rancangan itu.
Sabri Yunus juga merupakan pelawak hebat yang pernah memenangi anugerah dan juga merupakan pelakon komedi racangan popular Pi Mai Pi Mai Tang Tu.
Kata Sabri Yunus Allahyarham Yus Jambu terlalu menghormatinya sehingga tidak mahu mengadakan persembahan dan melawak dengannya di pentas.
sabri%2Byunus.jpg
Ini komen Sabri:
“Saya berhenti melawak kerana Yus terlalu menghormati saya hingga tidak mahu melawak dengan saya ketika kami sama-sama di pentas.
“Apa yang kami bincangan semua perkara serius sahaja dan dia selalu menceritakan impian-impannya yang tidak kesampaian,”
Sabri Yunus juga mengatakan ada dua buah drama lakonan Yus Jambu yang bukan genre komedi tetapi sebagai pelakon serius dan juga karyawan. Drama itu masih sedang dalam proses editing.
Sumber:Dailyonline4u

No comments:

Post a Comment